Förvaringstankar av rostfritt stål

Tillverkare av tankar av rostfritt stål

Tankar av rostfritt stål

Gpi tillverkar tankar i olika storlekar, från 500 liter till 15 000 m3, antingen på våra egna anläggningar eller på kundens anläggning. Den största kunden är livsmedelssektorn, inklusive ölbryggerier, mejerier, dryckestillverkare och industrin för ätbara oljor Andra viktiga kunder är verksamma inom kemikalier, kosmetika och läkemedel. Vi sticker ut genom konstant innovation inom teknik, processer och teamwork.

Om Gpi Tanks

Vi arbetar kontinuerligt med över 100 personer för att sticka ut från mängden när det gäller teknik, processer och teamwork. Gpis ingenjörer och tekniker har ett sinne för detaljer, i allt från design till montering av tankar, för att tillgodose även den mest krävande kundens behov. Låt oss skapa din perfekta tank av rostfritt stål.

Våra kunder

Tankar för bearbetning och förvaring av produkter av hög kvalitet

Gpi tillverkar förvaringstankar av rostfritt stål med kapacitet från 500 liter till 15 000 m³. Beroende på önskad destination kan vi bygga tankarna på vår fabrik i Lopik, på vår fabrik i Groot-Ammers eller så kan vi bygga dem direkt på plats. Vi tillverkar högkvalitativa tankar och förvaringstankar med en diameter på upp till 6 m på vår anläggning i Lopik. Om tanken inte kan transporteras på väg, bygger vi ofta förvaringstankar på vår anläggning i Groot Ammers. Den fabriken ligger längs med floden Lek, som gör det möjligt att transportera tankarna sjövägen. Om det inte är möjligt att transportera tankarna till er kan vi även bygga tankar med en diameter på upp till 30 meter och 30 meter i höjd, direkt på plats.

Normer och standarder för tankar av rostfritt stål

Gpi tillverkar tankar av rostfritt stål enligt alla relevanta standarder, till exempel:

zbiorniki ze stali nierdzewnej

Abonnieren Sie den Newsletter