Ruostumattomat varastosäiliöt

Ruostumattomien terässäiliöiden valmistaja.

Ruostumattomasta teräksestä valmistettujen säiliöiden, prosessisäiliöiden, varastosäiliöiden ja paineastioiden valmistajasi.

Varastosäiliöitä säiliöterminaaleihin
Gpi valmistaa 500 litran - 15 000 m3:n varastosäiliöitä kaikkiin kuviteltavissa oleviin käyttötarkoituksiin ja toimialoille.
Lue lisää »
Öljysäiliöt
Gpi:llä on paljon kokemusta öljykemikaaliteollisuuden säiliöiden ja laitteiden valmistamisesta sekä sijoittamisesta ja asentamisesta. Tämän seurauksena voimme antaa oikeita neuvoja tuotteiden lämmityksestä ja jäähdytyksestä sekä oikeasta viimeistelytasosta.
Lue lisää
Kalaöljysäiliö
Gpi:lla on paljon kokemusta kalaöljysäiliöiden suunnittelusta ja valmistamisesta. Tilanteissa, joissa säiliöitä tarvitaan kalaöljyn varastointiin, prosessisäiliöt voidaan tehdä myös tuotteen jatkokäsittelyä varten.
Lue lisää
Previous
Next

Ruostumattomat terässäiliöt

Gpi valmistaa säiliöitä, joiden koko vaihtelee 500 l – 15 000 m3 joko omissa tehtaissamme tai asiakkaan luona. Suurin asiakas on elintarviketeollisuus, mukaan lukien olutpanimot, meijeriyritykset, juomavalmistajat ja elintarvikeöljyteollisuus. Muita tärkeitä asiakkaita löytyy kemian, kosmetiikan ja lääketeollisuuden alalta. Erotumme muista jatkuvalla tekniikan, prosessien ja tiimityön innovaatioilla.

Tietoja Gpi-säiliöistä

Teemme jatkuvasti töitä yli 10 ihmisen kanssa erottuaksemme tekniikan, prosessin ja tiimityön suhteen. Gpi:n insinöörit ja teknikot kiinnittävät huomiota kaikkiin yksityiskohtiin säiliön suunnittelusta aina kokoonpanoon asti tyydyttääkseen vaativimmankin asiakkaan tarpeet. Anna meidän valmistaa täydellinen ruostumaton terässäiliösi.

Säiliöt korkealaatuisten tuotteiden käsittelyyn ja varastointiin

Gpi valmistaa ruostumattomia 500 l – 15,000 m³ kokoisia terässäiliöitä. Kohteesta riippuen voimme rakentaa säiliöt tehtaallamme Lopikissa, Groot-Ammersin tehtaallamme tai rakentaa ne suoraan paikan päällä. Valmistamme korkealaatuisia säiliöitä ja varastosäiliöitä halkaisijaltaan 6 m asti Lopikin laitoksellamme. Jos säiliötä ei voida kuljettaa maanteitse, teemme usein varastosäiliöitä sijaintimme Groot Ammersiin. Tämä tehdas sijaitsee aivan Lek-joen rannalla, jolloin voimme kuljettaa säiliöitä veden kautta. Jos säiliöiden kuljettaminen ei ole mahdollista, voimme myös rakentaa säiliöitä, joiden halkaisija on enintään 30 metriä ja korkeus 30 metriä.

Normit ja standardit, ruostumattomasta teräksestä valmistetut säiliöt

Gpi valmistaa ruostumattomasta teräksestä valmistettuja säiliöitä kaikkien asiaankuuluvien standardien mukaisesti, kuten:

zbiorniki ze stali nierdzewnej

Subscribe to the Newsletter