Oppbevaringstanker i rustfritt stål

Produsent av tanker i rustfritt stål.

Din leverandør av tanker i rustfritt stål, prosesstanker, oppbevaringstanker og trykkbeholdere.

Oljetankar
Gpi har en omfattende erfaring med produksjon og plassering/installering av tanker og utstyr til oljekjemisk industri. Det betyr at vi kan gi de rette rådene når det gjelder oppvarming og kjøling av produkter, og på korrekt nivå.
Las mer
Oppbevaringstanker for tankterminaler
Gpi produserer oppbevaringstanker i rustfritt stål i størrelser opp til 15 000 m³. Avhengig av plasseringen, kan vi bygge tankene i vår fabrikk i Groot-Ammers, ved elven Lek, og deretter transportere de via sjøveien, eller konstruere de på stedet.
Las mer
Fiskeoljetank
Vi kan levere optimalt oppbevarings- og bearbeidingsutstyr for fiskeoljeproduktene dine, som for eksempel Omega-3 fettsyrer.
Las mer
Previous
Next

Tanker i rustfritt stål

Gpi produserer tanker i forskjellige størrelser fra 500 liter til 15 000 m3, enten på våre egne fabrikker eller ute hos kunden. De største kundene våre er innen næringsmidler, bryggerier, meieriprodukter, produsenter av drinker og spiselige oljer. Andre viktige kunder er aktive innen kjemikalier, kosmetikk og farmasi. Vi skiller oss ut ved en konstant evolvering av teknologi, prosesser og teamarbeidet vi utfører.

Om Gpi Tanks

Vi er over 100 personer som jobber for å kunne skille oss ut med tanke på teknologi, prosesser og teamarbeid. Ingeniørene og teknikerne fra Gpi bryr seg om alle detaljer, fra design til konstruksjon av tanken. Dette for å kunne tilfredsstille selv den mest krevende kunde. La oss produsere den perfekte tanken i rustfritt stål for deg.

Våre klienter

Tanker for behandling og oppbevaring av produkter med høy kvalitet

Gpi produserer oppbevaringstanker i rustfritt stål i størrelser fra 500 liter til 15 000 m³. Avhengig av destinasjonen, kan vi bygge tankene i vår fabrikk i Lopik, fabrikken i Groot-Ammers, eller sette den sammen på stedet. Vi produserer tanker og oppbevaringstanker av høy kvalitet, og med en diameter på opptil 6 m i Lopik. Hvis tanken ikke kan transporteres på veinettet, produserer vi ofte oppbevaringstanker på fabrikken i Groot Ammers. Denne fabrikken er plassert på bredden av elven Lek, slik at vi kan transportere tankene vannveien. Hvis det er et alternativ å transportere tankene til deg, kan vi også bygge tanker opptil 30 meter i diameter og 30 meters høyde på stedet.

Normer og standardtanker i rustfritt stål

Gpi produserer tanker i rustfritt stål i henhold til alle relevante stander, som:

zbiorniki ze stali nierdzewnej

Subscribe to the Newsletter