Expert in rvs tankbouw

Tankbouwer van rvs tanks; opslagtanks, drukvaten en silo's.

Gpi Tanks is een Nederlandse tankbouwer van rvs tanks. We produceren opslagtanks en drukvaten met rvs. We leveren gecertificeerde producten en bouwen elke rvs tank op maat voor klanten wereldwijd. Onze producten variëren van een rvs opslagtank of een biertank zoals een vergistingstank tot een rvs drukvat. We verzorgen het hele proces: vanaf de verkoop en het ontwerp tot aan de productie en het transport.

Opslagtank

We leveren rvs opslagtanks vanaf 100 l tot 5.000 m3 in één van onze fabrieken en op locatie kunnen we met Gpi Tanks XL opslagtanks met innovatieve tankbouw productiemethodes tot 30 meter diameter en 30 meter hoogte produceren. Dit kunnen verticale en horizontale tanks zijn, maar we bouwen bijvoorbeeld ook ook rvs silo’s, vaak cilindrisch conische tanks. Omdat we op maat produceren is vrijwel alles mogelijk wat betreft isolatie en afwerking. Lees meer over onze rvs opslagtanks. Of ga direct naar onze rvs melktank of rvs olietank productpagina.

Procestank (o.a. drukvat / druktank)

We hebben veel ervaring in het produceren van complexe procestanks en drukvaten. Zo mogen we in eigen beheer PED-gecertificeerde drukvaten ontwerpen en produceren en werken we volgens diverse kwaliteitsnormen, zoals NEN-EN 13345 en AD 2000. Meer weten? → Procestanks en drukvaten.

Over Gpi Tanks

Wij zijn tankbouwers met passie. Met circa 200 mensen zetten wij ons binnen Gpi Tanks & Process Equipment continu in om ons te onderscheiden op basis van innovatieve tankbouw- methoden, efficiënte processen en goede samenwerking. Onze engineers en technici besteden van ontwerp tot montage aandacht aan elk detail van uw rvs tank om precies te voldoen aan uw behoefte. Gpi is uw specialist voor tankbouw.

Onze keuze voor rvs tanks

Gpi produceert geen stalen tanks, we werken enkel met roestvrij/roestvast staal. Een rvs tank is erg sterk en corrosiebestendig, geschikt voor vrijwel elke industrie. Rvs is onderhoudsvriendelijk en beschikbaar in verschillende varianten, waaronder RVS 304(L) en RVS 316(L).

Duplex tank

Daarnaast zien we de laatste jaren een toename in het gebruik van rvs duplex in de tankbouw. Ook een combinatie van bijvoorbeeld RVS 304(L) en duplex is mogelijk. Onze experts kunnen u adviseren over de beste keuze voor uw project. Verschillende diktes en afwerkingen zijn mogelijk, waarmee we onze tanks en vaten perfect kunnen afstemmen op uw wensen.

Transport: tankbouw in de fabriek of op locatie

Afhankelijk van de eindbestemming worden tanks in onze productiehal in Lopik, Groot-Ammers, Brzeg (Polen), Skarbimierz (Polen) of direct op locatie gebouwd. In Lopik – waar ook ons hoofdkantoor gevestigd is – hebben we drie productiehallen en produceren wij onze rvs opslagtanks en procestanks die over de weg vervoerd kunnen worden, tot 6 meter diameter. Grotere tanks kunnen via onze fabriek in Groot-Ammers direct via het water getransporteerd worden. Zo kunnen tanks bijvoorbeeld direct naar Rotterdam of naar het buitenland verscheept worden. Als transport niet mogelijk is, kunnen we tanks tot 30 meter diameter en 30 meter hoogte op locatie bouwen. Hiervoor hebben we een specialistisch team van experts: Gpi Tanks XL.

Onze klanten uitgelicht

Veiligheid en kwaliteit bij rvs tankbouw

Gpi produceert tanks volgens alle relevante normen, onder andere:

Abonneer u op de nieuwsbrief